SI EN DE

Tematske kočijaške poti > Predstavitev kočijaških tur s hibridno e-kočijo dvorca Rakičan

Predstavitev kočijaških tur s hibridno e-kočijo dvorca Rakičan

Ime ture: ODKRIVANJE NARAVNE DEDIŠČINE

Pomurje slovi po svojih naravnih lepotah, ki privabljajo številne turiste. S hibridno e-kocijo se iz dvorca Rakican zapeljite do Otoka ljubezni, kjer si lahko ogledate Büjraški muzej, plavajoci mlin na reki Muri in se sprehodite ob rečnem bregu.

Tura: dvorec Rakičan - Ižakovci - Melinci - dvorec Rakičan

 

 

   

 

 

Ime ture: Z E-KOČIJO PO PANONSKI RAVNICI

Tura po pomurski ravnici se prične v dvorcu Rakičan in se nadaljuje mimo murskosoboškega letališča, v smeri proti Veržeju, kjer se nahaja kombinirani plavajoči mlin na reki Muri. Lučaj vstran si lahko ogledate vkopane stanovanjske jame – zemljanke.

Tura: dvorec RakičanLetališče Murska Sobota (Aeroklub)Babičev mlin (Veržej)dvorec  Rakičan

 

 

 

Ime ture: ČEZ DRN IN STRN PREKO MEJE

Zapeljite se proti sosednji Avstriji in odkrijte kulturno dediščino čezmejne regije!  Edinstvena dogodivščina se prične v Rakičanu, od koder boste vožnjo v e-kočiji nadaljevali proti Beltincem, Murski Soboti, Bad Radkersburgu in Halbenrainu.

Tura: dvorec Rakičan Grad BeltinciGrad Murska Sobota – Gederovci  – Bad RadkersburgHalbenraindvorec Rakičan

 

 

Ime ture: »VRATA POMURJA« 

V bližini dvorca Rakičan se nahaja paviljon Expano ob Soboškem jezeru, kamor se lahko odpravite tudi s hibridno e-kočijo. Paviljon ponuja edinstveno doživetje, saj z inovativno tehnologijo obiskovalcem prikaže naravno in kulturno dediščino Pomurja.

Tura:   dvorec RakičanPaviljon EXPANOdvorec Rakičan

        

  

Ime ture: »BISER POMURJA«

V mestu Murska Sobota se naravna, kulturna in zgodovinska dediščina med sabo prepletajo že stoletja. Odkrijte številne zaklade, ki pričajo o edinstveni preteklosti. Mestna vožnja v hibridni e-kočiji je edinstvena izkušnja, katere ne smete zamuditi!

Tura: dvorec RakičanMurska Sobota (hotel Zvezda, cerkev sv. Nikolaja, Evangeličanska cerkev, Grad Murska Sobota) – dvorec Rakičan

  

 

Rezervacija tur:

RIS Dvorec Rakičan

Lendavska ulica 28, Rakičan

SI-9000 Murska Sobota

Telefon: +386 (0)2 535 18 96

info@ris-dr.si ali booking@ris-dr.si

www.ris-dr.si