SI EN DE

Projektni partnerji > Europäisches Zentrum für erneuerbare Energie Güssing GmbH

Europäisches Zentrum für erneuerbare Energie Güssing GmbH



Das Europäische Zentrum für Erneuerbare Energie Güssing, torej Evropsko središče za obnovljive vire energije Güssing, je bil ustanovljen leta 1996. EEE deluje kot akter na področju obnovljivih virov energije, predvsem kot povezovalni člen vrste ključnih akterjev, obenem pa na regionalni ravni aktivno podpira občine pri delovanju na področju energetskega sektora. EEE GmbH je v celoti finančno podprt s strani združenja ökoEnergieland, tega pa je ustanovilo 17 občin regije Güssing.

Poleg delovanja na tehnološkem področju obnovljivih virov energije EEE igra aktivno vlogo na področju tako imenovanega ekološkega energijskega turizma in v tem sklopu pripravlja skupinska vodenja in ture pilotnih obratov v regiji.

EEE prevzema tudi različne regionalne, nacionalne in nadnacionalne razvojne projekte na različnih tematskih področjih, kar mu omogoča prenos znanja na številne projektne partnerje, a obenem na ta način regijo bogati z novimi idejnimi zasnovami in projekti.

Organizacija EEE se zadnjih 20 let aktivno ukvarja s področjem obnovljive energije in si prizadeva zavedanje o omenjeni tematiki razširjati predvsem na regijskem nivoju. V sodelovanju z organizacijo ökoEnergieland se je oblikoval tudi ekološki turizem, v okviru katerega je obiskovalcem na voljo lokalna ponudba tur, ki naslavlja različne demografske skupine. Širitev in obogatitev omenjene ponudbe je naša stalna prioriteta. Sodelovanje v pričujočem projektu pa omogoča doseganje zastavljenega cilja o širitvi.

V sklopu projekta sodeluje s svojimi obsežnimi kompetencami in znanji, predvsem s področja e-mobilnosti.

 

Europäisches Zentrum für Erneuerbare Energie Güssing GmbH

Europastr.1, A-7540 Güssing


Kontakt:

Tel: +43 (0) 677 630 347 04
E-pošta: office@eee-info.net

 

Domača stran: www.eee-info.net in www.oekoenergieland.at

Instagram: https://www.instagram.com/eee_guessing/

Twitter: https://twitter.com/eeeGuessing

Facebook: www.facebook.com/oekoenergieland