SI EN DE

Projektni partnerji > Tourismusverband Region Oberwart

Tourismusverband Region Oberwart


Turistična zveza regije Oberwart je javnopravna organizacija, ki deluje v skladu z veljavno zakonodajo za turizem in je bila ustanovljena z odlokom zvezne dežele Gradiščanske. Turistične zveze se financirajo iz javnih sredstev (po gradiščanskem zakonu za turizem) ter iz finančne podpore regionalnih občin in podjetij. Turistična zveza opravlja tudi funkcijo regionalne razvojne agencije in razpolaga z več kot desetletnimi izkušnjami s področja regionalnih in mednarodnih evropskih projektov. Zaradi kompetenc na področju izvajanja projektov in dolgoletnih izkušenj v razvijanju ponudb in trženju kot klasična turistična pisarna je sodelovanje s turistično zvezo regije pri tem projektu nujno.

Projektna tema »dopust s konji in kočijaške ture« predstavlja pomemben segment v ponudbi turistične regije Südburgenland. Jahanje in vožnje s kočijo so že od začetka razvoja turizma v regiji del turistične ponudbe. Z razvojem kočije 21. stoletja bo kočijaška ponudba počitniške regije Južna Gradiščanska in ostalih partnerskih regij postala edinstvena. Turistična zveza razpolaga z obsežno mrežo partnerjev na področju prodaje in trženja dopusta s konji.

Razpolaga pa tudi z izkušnjami na področju oblikovanja ponudb, turističnih paketov in dela z ljudmi (gosti). Turistične zveze imajo s svojo obsežno partnersko mrežo najboljše pogoje za visoko stopnjo ustvarjanja vrednosti v regiji.

Tourismusverband Region Oberwart
Büro: 7540 Güssing, Hauptplatz 7, +43 3322 44003

Kontakt:

E-pošta: info@suedburgenland.info 

Spletna stran: 
https://www.suedburgenland.info/sehen-erleben/freizeit-natur/e-kutsche/